Onbekend, maar niet onbemind.

Het gamma van Koh-I-Noor kan zonder blozen naast andere , meer bekende merken  (bv. Faber Castell, Caran D'Ache, Rembrandt,  Winsor & Newton) staan. Voor die uitstekende kwaliteit - met een hoog gehalte aan pigment - betaalt u echter een stuk minder . Daarom biedt LisaMona.be u exclusief een mooi assortiment tekenmateriaal van Koh-i-Noor, aan scherpe prijzen. Zo heeft u méér tekenplezier... voor minder.

 

Tekenmateriaal sinds de 18de eeuw!

In 1790 begon Joseph Hardmuth een potloodfabriek in Wenen, één van de eerste ter wereld. Sindsdien was innovatie en groei het sleutelwoord. Het familiebedrijf verhuisde zo'n 170 jaar geleden naar Bohemen in Tsjechië. Naar het stadje Budweis, zoals het gelijknamige bier. Meer dan 200 jaar later is het nog steeds een wereldmerk voor kwalitatief tekenmateriaal. 

Waarom Koh-i-Noor?

Het merk Koh-i-Noor is al jarenlang één van de wereldleiders in hoogkwalitatief kunst-, teken en schildermateriaal.  Aanwezig in 80 landen ter wereld. Gebruikt en gewaardeerd door kunstenaars en hobbyisten. Vraag maar eens aan een tekenleraar of artiest.