Welkom bij LisaMona.be 

LisaMona is een familiale webshop. Onze thuis is in de buurt van Brussel.

Als enige in de Benelux bieden we je een ruim assortiment van potloden, pastels, en aquarel van het merk Koh-i-Noor aan. Iedereen die graag tekent met betaalbaar, professioneel materiaal is hier aan het juiste adres. 

In 80 landen ter wereld tekenen kunstenaars en leerling-kunstenaars met potloden en pastels van Koh-i-Noor . Een gereputeerd, Tsjechisch merk en  dat sinds de 18de eeuw potloden en pastels maakt. Bomvol hoogkwalitatief pigment, met superieure lichtvastheid, boterzacht in het gebruik.

Koh-i-Noor. Onbekend is niet langer onbemind.

In de Benelux zijn de hoogkwalitatieve Koh-i-Noor producten weinig bekend. Tekenleraars en doorwinterde hobbyisten kennen het wel en zijn er dol op. Vraag het ze maar eens.  

Je kent Faber Castell, Caran D'Ache, Derwent, Rembrandt en andere Bruynzeels?  Wel: kwalitatief staan de Koh-i-Noor producten daar zonder blozen naast. Je krijgt echter veel meer materiaal voor je geld (minder marketingkosten, lagere salarissen, Tsjechische savoir-faire sinds meer dan 150 jaar: je snapt het verhaal).

Bekende winkels in de Benelux verkopen Koh-i-Noor producten nauwelijks: ze verdienen immers veel meer met de duurdere West-Europese merken. Daarom kan je nu bij LisaMona terecht.

LisaMona brengt deze verborgen schatten tot op je tekentafel.

We helpen je graag om meer tekenplezier in huis te halen, met evenveel kwaliteit als de meer bekende West-Europese merken, voor veel minder geld. Probeer het en je zal aangenaam verrast zijn.